KYLÄ CARTE

 

Kylän à la carte lista uusiutuu 6–8 kertaa vuodessa sesonkeja mukaillen.

 

Kotimainen liha, kala ja saatavuuden mukaan kotimaiset kasvikset ovat pohjana käsityönä valmistamillemme annoksille.

Viinilistaamme on laadittu tukemaan ruokiamme, joten sitäkin muokkaamme useasti.

 

Haluamme tarjota teille 

ravintolaelämyksen, jossa kohtaavat hyvä ruoka ja juoma, kiireettömyys viihtyisässä ympäristössä ja asiakkaan huomioiva ystävällinen ja asiantunteva palvelu.

ALKURUUAT
Starters

 

Korvasieni cappucino L, G, (veg)
False morel cappucino
7€

Parsarisottoa L, G, (veg)
Asparagus risotto
9€

Parsaa ja nokkosmuhennosta L, G, (veg)
Asparagus with nettle stew
9€

Parsaa ja serranoa L, G
Asparagus with serrano ham
9€

Liekitetyt etanat L, (G)
Flambéed snails
10€

 

Siika ceviche L, G

Baltic whitefish ceviche
11€

 

 

PÄÄRUUAT
Main dishes

 

Parsarisottoa L, G, (veg)
Asparagus risotto
18€


 

Kylän pasta kauden kasviksista
Linguini with seasonal vegetables
18€

Kylän vorschmack L, G, (sis. kalaa)
Traditional  Finnish stew of minced lamb, (inc. fish)

25€
 

Savukirjolohta, nokkosta ja parsaa L, G

Smoked rainbowtrout, asparagus and nettle

25€

Marmorifileetä ja parsaa L, G
Finnish marbled beef sirloin with asparagus

29€

JÄLKIRUUAT
Deserts

Vaniljajäätelöä L, G
House made vanilla ice-cream

7€
 

Vadelmasorbettia L, G, veg
House made raspberry sorbet

7€

 

Kuusenkerkkä crème brûlée
ruusuvesi sorbetilla L, G

Sprucetip flavoured crème brûlée
with rosewater sorbet

10€

Suklaakakkua ja porkkanamoussea L, G
Chocolate cake with carrot mousse

10€

 

Sampanjaa ja vadelmasorbettia

Champagne with raspberry sorbet
12€

 

L=Laktoositon
VL=Vähälaktoosinen
G= Gluteeniton

(G)= Saatavissa myös gluteenittomana

(veg)= Saatavissa myös vegaanisena

TILAA KYLÄN UUTISET 

Ravintola Kylä

Tapiontori 3, 02100 Espoo

ravintola@tapiolankyla.fi
 

Tietosuojaseloste

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon